Bio Czarna cytryna - proszek 40g
Opis szczegółowy produktu
Nie słyszałeś o nim jeszcze? Nic dziwnego, że jest to lokalnie niekonwencjonalne leczenie cytryną. Na Bliskim Wschodzie jest czarna cytryna nazywana „Loomi”. Jest tradycyjnym surowcem do wytwarzania herbat, napojów lub również pompoed jako przyprawy do gotowania.
Czarna cytryna jest bogata w witaminy A, B, C i E, a także wapń, fosfor i magnez. Pomaga wzmocnić układ odpornościowy i ma wysoką zawartość błonnika.
Czarna cytryna jest idealna do pieczenia i gotowania słodkich potraw.
Okres trwałości produktu wynosi do 2 lat, zawsze wskazany na obrabianym elemencie.
W surowcach lub opakowaniach nie użyto konserwantów.
Przechowywanie: w temperaturze pokojowej w suchym, ciemnym miejscu.
Wyprodukowane w Hiszpanii w ramach rolnictwa ekologicznego.
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Czarna cytryna |
---|---|
Trwałość: | do 2 lat |
Metoda produkcji: | BIO w UE |
Rodzaj opakowania: | szklany słoik |
Kraj pochodzenia: | Hiszpania |
Przechowywanie: | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |